IL: Ässät haastoi Ketterän oikeuteen - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

IL: Ässät haastoi Ketterän oikeuteen

Ässien vaatimukset liittyivät viime elokuun Imatran-turnauksen ottelustriimeihin. Ässät voitti KHL-joukkue Jokerit Imatralla voittomaalikilpailun jälkeen 4–3.

28.1. 14:18 | Päivitetty 28.1. 15:31

Ässät haastoi Mestiksessä pelaavan Imatran Ketterän viime syksynä oikeuteen. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Kiista liittyi viime elokuussa järjestettyyn Imatran-turnaukseen, jossa Ässät pelasi yhden pelin KHL-seura Jokereita vastaan.

Ketterän hallituksen puheenjohtaja Mikko Partanen kertoi Iltalehdelle, että asia liittyi turnauksesta lähetettyihin ottelustriimeihin.

– Luvattiin, että jyvitämme striimin tuloja Ässille. Tämä Ässien lasku oli siitä, jonka he sitten pistivät perintään, Partanen avasi Iltalehdelle.

– Saatiin maksettua se heille vähän myöhemmin. Ässät oli ainut seura, jolle kompensoitiin heidän harjoituspelinsä lisätuloilla.

Ässien lasku Ketterälle oli 4 551,21 euroa.

Kymenlaakson käräjäoikeus antoi 4. tammikuuta yksipuolisen velkomustuomion, jossa Imatran Ketterä Oy velvoitettiin maksamaan Ässille yhteensä 4 951,21 euroa. Saatavien lisäksi summa koostui perintä- ja oikeudenkäyntikuluista.

Iltalehden mukaan Ketterä on monien muiden seurojen tavoin ajautunut pahoihin talousvaikeuksiin koronapandemian ja rajoitusten seurauksena. Mestiksen hallitseva mestari on saanut vuoden aikana useita maksuhäiriömerkintöjä.

Mestistä on pelattu viimeksi 28. joulukuuta. Sarja meni tauolle, kun kokoontumisrajoitukset tiukkenivat niin, että pelit oli pelattava käytännössä tyhjille katsomoille. Mestis-seuroilla ei ollut mahdollisuutta jatkaa sarjaa ilman yleisötuloja.

Kauden jatkamisesta tai lopullisesta keskeyttämisestä tehtäneen päätös lähiaikoina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: