Poika tulee vihdoinkin Poriin – porilaislähtöisiä kultaleijonia juhlitaan Suomi-Areenassa, juontajana Antero Mertaranta - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Poika tulee vihdoinkin Poriin – porilaislähtöisiä kultaleijonia juhlitaan Suomi-Areenassa, juontajana Antero Mertaranta

Oliwer Kaski juhli viime keväänä jääkiekon MM-kultaa.

3.7.2019 11:38 | Päivitetty 3.7.2019 12:48

Jääkiekon maailmanmestaruuden toukokuussa voittaneita porilaislähtöisiä kiekkoleijonia juhlitaan Suomi-Areenan avajaisbileissä.

Etelärannassa järjestettävän juhlahumun tähtinä ovat Oliwer Kaski, Niko Ojamäki ja Juho Lammikko, joiden kanssa kävijät voivat pistäytyä myös fanikuvassa.

– Legendaarinen Antero Mertaranta juontaa tilaisuuden ja myös MM-pokaali ”Poika” on mukana juhlassa. On todella hienoa, että ensimmäistä kertaa ikinä SuomiAreenan avajaisbileissä saadaan juhlia paikallisia maailmanmestareita, kuvailee SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Tuoreita maailmanmestareita juhlitaan Etelärannassa maanantaina 15. heinäkuuta kello 19–20. Kun juhlallisuudet lavalla päättyvät, faneilla on mahdollisuus valokuvien ottamiseen maailmanmestareiden ja MM-pokaalin kanssa. Mestarit ovat paikalla kuvattavana noin kello 20.30 asti.

– Juhlan yhteydessä paljastetaan, miten kaupunki huomioi tuoreita porilaislähtöisiä maailmanmestareita, kertoo liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Palkitsemisten lisäksi juhlan ohjelmassa on stand upia ja musiikkia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos