Lukas Klok jatkaa Rauman Lukon puolustuksessa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukas Klok jatkaa Rauman Lukon puolustuksessa: ”Erittäin tärkeä sopimus meille”

Lukon puolustaja Lukas Klok sai tiistaina viiden ottelun pelikiellon. Se tarkoittaa, ettei Klok pelaa Ässiä vastaan ensi viikon lauantaina runkosarjan viimeisessä Satakunnan derbyssä.

2.7.2020 15:46

Rauman Lukko teki tärkeän sopimuksen puolustukseensa. Viime kaudellakin seurassa ilahduttanut 25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok jatkaa Raumalla tulevallakin kaudella. Viime kaudelka hän teki teki 51 ottelussa 5+18 pistettä ja tehotilasto oli 13 maalin verran plussan puolella. Peliaikaa hän sai keskimäärin yli 20 minuuttia ottelua kohden.

– Erittäin tärkeä sopimus meille. Lukas Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi hiukan kesken, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt iloitsee seuran tiedotteessa.

– Varsinkin joulun jälkeen hän pelasi pirun hyvin. Klok on perinteinen all around-pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Monikäyttöinen ja tosi hyvässä kunnossa, joka mahdollistaa isoja minuutteja.

Luonnekin on sopiva ensi kauden Lukkoon.

– Klok tuo positiivista energiaa joukkueeseen. Hän on joukkueen yksi ilopillereistä. Hieno homma, että tiemme jälleen kohtasivat, vaikka ne kertaalleen pääsivät jo erkanemaan Korona-pandemian vuoksi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: