Lukko jatkoi luottosentterinsä sopimusta vuodella - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukko jatkoi luottosentterinsä sopimusta vuodella: ”Tunnollinen pelaaja ja todella luotettava illasta toiseen”

Eetu Koivistoinen, 24, jatkaa Rauman Lukossa vuoden jatkosopimuksella.

Eetu Koivistoinen laittaa kroppaa likoon Lukon logon puolesta.

30.1.2020 9:29

Hyökkääjä Eetu Koivistoinen jatkaa Lukossa. Koivistoinen on pelannut raumalaisseurassa yhteensä 222 liigaottelua, joissa ovat syntyneet tehot 34+33. Viime kaudella Koivistoinen iski todelliset läpimurtotehot kun 60:ssa ottelussa syntyi 17+17 lukemat.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt nostaa Koivistoisen kohdalla esiin myös tunnollisuuden puolustussuuntaan.

– Eetu on tunnollinen pelaaja ja todella luotettava illasta toiseen. Hän on näyttänyt suuren arvonsa puolustussuuntaan tällä kaudella. Koivistoinen on ollut vain kuuden maalin aikana kentällä kun ollaan pelattu tasaviisikoin. Ottaen huomioon, että hän on pelannut kaikissa otteluissa ja peliaika huitelee 15 minuutin tienoilla. Se on aika kova saavutus, Sahlstedt muistuttaa seuran tiedotteessa.

Sentteri kuuluu joukkueen ydinrunkoon.

– Koivistoinen on meille tärkeä pelaaja. Pystyy pelaamaan roolia kuin roolia. Nyt on taas kauden edetessä päässyt myös ylivoimiin takaisin mukaan ja pystynyt pelaamaan hyvää ylivoimapeliä. Koko kauden Eetu on ollut vahva pelaaja tasaviisikoin sekä alivoimapelaajana. Nyt kun tulosta on syntynyt myös, niin ei voi olla kuin tyytyväinen tästä sopimuksesta.

Kookas sentteri näkee, että oma kehittyminen on kulkenut käsi kädessä seuran ja peliajan kanssa.

– On hienoa jatkaa Raumalla. Täällä on koko ajan touhu mennyt tosi paljon eteenpäin ja itse kehittynyt siinä samalla. Olen päässyt pelaamaan ja sitäkin kautta kehittynyt, joten on hienoa jatkaa täällä.

Viime kaudella Koivistoinen teki piste-ennätyksensä mitkä luonnollisesti loivat pelaajalle itsellekin odotuksia kuluvalle kaudelle. Tällä kaudella on plakkarissa tehot 6+9.

– Tuloksen kanssa oli alkuun aika tuskaista. Tuntui, että se myös saattoi välillä vaikuttaa omiin suorituksiin, mutta koen, että marraskuun maaottelutauon jälkeen oma peli on kehittynyt. Olen yrittänyt unohtaa kaiken tuloksen miettimisen ja luottaa vaan siihen, että teen jokainen ilta parhaani. Uskon, että palkinto hyvin tehdystä työstä tulee kyllä aina, vaikka sitten viiveellä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut