Jääkiekkoliigan TPS shoppaili ”jääkaappipakastimen” – turkulaisille jo yhdeksäs ulkomaalaisvahvistus - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Jääkiekkoliigan TPS shoppaili ”jääkaappipakastimen” – turkulaisille jo yhdeksäs ulkomaalaisvahvistus

Viime kaudella EBEL-liigassa vääntänyt Alen Bibic (vas.) siirtyy Turkuun.

20.7.2020 15:32

Turku

Jääkiekkoliigaseura TPS on hankkinut riveihinsä puolustaja Alen Bibicin. Turun Palloseuran tuorein hankinta on sekä Serbian että Ruotsin kansalainen. Uudella hankinnalla on kokoa jääkaappipakastimen verran, sillä TPS ilmoittaa puolustajan 195-senttiseksi ja 101-kiloiseksi.

–  Kyseessä on isokokoinen ja fyysinen puolustaja, jonka vahvuudet ovat nimenomaan puolustuspelissä. Bibic tuo meille aikaisemmin hankitun Oliver Bohmin tapaan rutiinia, osaamista sekä turvaa omalle maalinedustalle, taustoittaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa

28-vuotias Bibic on tahkonnut Ruotsin pääsarjaa 178 ottelua Röglen väreissä. Viime kausi kului monikansallisessa EBEL-liigassa itävaltalaisen Villacherin riveissä.

Järkälemäinen peruspuolustaja ei ole tehnyt kahteen kauteen maalia.

Bibic on jo yhdeksäs ulkomaalaispelaaja TPS:n ensi kauden joukkueeseen. Ryhmässä on neljä ruotsalaista (Bibic, Bohm, Johan Ivarsson ja Henrik Larsson, kaikki puolustajia), kolme venäläistä (maalivahti Andrei Karejev sekä hyökkääjät Tibur Ibragimov ja Ruslan Ishakov) sekä kaksi amerikkalaista (hyökkääjät Austin Ortega ja Josh Kestner).

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: