Ässäkasvatin NHL-ura jatkuu Columbuksessa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Iso ruutu tarjolla – ässäkasvatin NHL-ura jatkuu Columbuksessa

Joonas Korpisalolle aukeaa paikka tavoitella ykkösvahdin asemaa NHL:ssä.

1.7.2019 17:48

Jääkiekkomaalivahti Joonas Korpisalo edustaa tulevallakin kaudella NHL-seura Columbus Blue Jacketsia. Columbus tiedotti suomalaismaalivahdin yksivuotisesta jatkosopimuksesta maanantaina.

Porissa syntynyt ja Ässien junioreissa pelannut Korpisalo, 25, on ollut koko NHL-uransa selkeä kakkosmaalivahti venäläistähti Sergei Bobrovskin takana. Bobrovski ei tehnyt uutta jatkosopimusta Columbuksen kanssa, joten ensi kaudella Korpisalolla on mahdollisuus nousta ykkösmaalivahdiksi.

–  Tuleva kausi antaa Korpisalolle erinomaisen tilaisuuden todistaa taitonsa NHL:ssä. Olen luottavainen, että hän on valmis vastaamaan haasteeseen, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Ässien entisen pelaajan ja urheilujohtajan Jari Korpisalon poika on pelannut NHL:ssä neljän kauden aikana 90 ottelua. Korpisalo oli Suomen ykkösmaalivahti jääkiekon MM-kisoissa keväällä 2017.

Toisin kuin osalla NHL-seuroista on tapana, Blue Jackets ei ilmoittanut Korpisalon sopimuksen yksityiskohtia, kuten palkkaa. CapFriendly-sivuston epävirallisten tietojen mukaan Korpisalo saisi tulevalle kaudelle palkankorotuksen ja tienaisi 1,15 miljoonaa dollaria, eli nykykurssilla noin 1,01 miljoonaa euroa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut