Matias Maccelli jatkaa Ilveksessä lainasopimuksella - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Matias Maccelli jatkaa Ilveksessä lainasopimuksella – Urheilujohtaja innoissaan: ”Täysin poikkeuksellinen lahjakkuus”

Matias Maccelli tuli Ilvekseen vuosi sitten ja nousi heti yhdeksi fanien suosikeista.

Ilveksen fanit saavat nauttia Matias Maccellin esityksistä vielä ainakin hetken aikaa.

16.7.2020 15:42

Hyökkääjä Matias Maccelli jatkaa uraansa ainakin vielä tovin Ilveksen paidassa. Maccelli jatkaa Tampereella toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella, Ilves kertoo tiedotteessaan.

Maccelli, 19, teki keväällä kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen NHL-seura Arizona Coyotesin kanssa. Ilves kertoo, että Maccelli palaa tamperelaisten harjoitusvahvuuteen, kun joukkue kokoontuu 3. elokuuta.

Maccelli tuli Ilvekseen USA:n juniorisarjasta kaudeksi 2019–2020 ja nousi heti yhdeksi fanien suosikeista. Juonikas hyökkääjä pelasi 43 liigaottelua, joissa hän keräsi komeat pisteet 13+17=30.

Maccelli valittiin kauden päätteeksi vuoden tulokkaaksi. Maccellin kauteen mahtuivat myös nuorten MM-kisat ja debyytti aikuisten A-maajoukkueessa.

– Kyseessä on täysin poikkeuksellinen lahjakkuus ja nykyaikainen dynaaminen huippupelaaja, joka pelaa peliä vahvuuksillaan. Matiaksen pelissä on viihdyttävä wow-elementti, ja hänen otteitaan on jännittävää seurata, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela hehkuttaa tiedotteessa.

– Hyökkääjän nopeus, rohkeus, taito ja vaistot ovat jo mahtavalla tasolla, ja hän tulee edelleen kehittymään päivä päivältä paremmaksi, kun fyysiset ominaisuudet kehittyvät. Odotuksemme ovat luonnollisesti korkealla, sillä hänelle on kaavailtu isoa roolia joukkueessamme.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut