Sakari Manninen harmitteli USA-pelin loppua: ”Nyt meni kaverille” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

”Pikku puhallus pois kiekkoasioista” – Leijonien vaimot ja tyttöystävät saapuivat MM-kisapaikalle

USA:n salamamaali ei kipsannut Suomen pelaajia.

Sakari Manninen (keskellä) juhlii Niko Ojamäen (20) tekemää 2–2-tasoitusmaalia.

14.5.2019 16:36

Kosice

USA aloitti maalinteon Suomea vastaan jo 50 sekunnin pelin jälkeen. Se tai USA:n toinen maali eivät suomalaisia kipsanneet.

– USA:n avausmaalin jälkeen meillä oli 59 minuuttia aikaa, siinä oli jääkiekkoa ihan tarpeeksi jäljellä kääntää peli voitoksi. Positiiviset tai negatiiviset tapahtumat eivät hetkauta meitä, Suomen molemmat maalit syöttänyt sentteri Sakari Manninen totesi.

Toinen ja kolmas erä olivat Suomelta paljon parempia kuin avauserä.

– Saimme toisessa erässä tunteen ylös ja olimme ihan ytimessä. Kolmannessa erässä molemmilla oli omat paikkansa. Tämä olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Nyt se meni kaverille, mutta tällaista jääkiekko on. Tasainen taistelu, jossa meillä oli ihan tarpeeksi maalipaikkoja, Manninen sanoi.

Suomella on nyt kaksi välipäivää ennen torstain Tanska-ottelua. Leijonat on jo kohdannut lohkonsa kovimmat maat, mutta se ei Mannista hämää.

–  Ei täällä ole yhtään sellaista maata, että voisi lähteä huonolla asenteella peliin. Aika haipakkaa mennään jatkossakin ja teemme varmasti täysillä töitä, Manninen lupasi.

Suomen pelaajien vaimot ja tyttöystävät saapuivat Kosiceen maanantaina.

– Välipäivät menevät vaimojen ja tyttöystävien kanssa. Tiistai on päivä pois jääkiekon parista, saa miettää muutakin kuin lätkää. Se on sellainen pikku puhallus pois kiekkoasioista, Manninen sanoi.

Asiantuntija Jussi Tapola arvioi Leijonien MM-alun:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: