NHL-pomon mielestä seuraava kausi voisi alkaa joulukuussa, jos tämä kausi saadaan pelattua: ”Osavaltiot ja kaupungit ovat avautumassa” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

NHL-pomon mielestä seuraava kausi voisi alkaa joulukuussa, jos tämä kausi saadaan pelattua: ”Osavaltiot ja kaupungit ovat avautumassa”

Gary Bettman näkee, että NHL-kausi 2019–2020 saadaan pelattua loppuun.­

13.5.2020 22:23

NHL:n komissaarilla Gary Bettmanilla on yhä vankka luotto liigan jääkiekkokauden jatkumiseen, kertoo San Josessa ilmestyvä Mercury News verkkosivuillaan.

Bettman puhui lehden mukaan tiistaina San Jose Sharksin yhteistyökumppaneille virtuaalisessa tapaamisessa ja sanoi, ettei ole edes harkinnut kauden lopettamista ilman mestarin ratkaisemista. Hän uskoo, että oikea ajankohta ja olosuhteet kauden jatkamiselle löytyvät vielä.

– Osavaltiot ja kaupungit ovat avautumassa. Jos teemme oikeita ratkaisuja, uskon, että kausi saadaan pelattua loppuun.

NHL:ssä on pohdittu mahdollisuuksia pelata kausi loppuun laajennetuilla pudotuspeleillä ja jättää runkosarjan loppu pelaamatta. Runkosarjaa on pelaamatta vielä 189 ottelua. Bettman sanoi, että järjestelmän pitää olla reilu.

Seuraavan NHL-kauden alun siirto on Bettmanin mukaan mahdollista. Jos tämän kauden jatkaminen siirtyy pitkälle, kauden pelaaminen voi venyä loppukesään tai alkusyksyyn. Siirtäminen voi auttaa myös siinä, että kannattajia saadaan jälleen katsomoihin.

– Toivomme, että ensi kaudella voimme pelata fanien edessä. Jos tämä kausi loppuu elokuussa tai syyskuussa, lokakuun aloituksessa ei ole taikuutta. Voimme aloittaa marraskuussa tai joulukuussa.

NHL on aiemmin ilmoittanut , että ensi kautta ei haluta lyhentää sen takia, että meneillään olevan kauden pelaaminen viivästyy

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?