Supertähti Aleksandr Ovetshkin murjoi Leijonien porilaispuolustajaa kovilla iskuilla – ”Yritti katkaista selkäni” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Supertähti Aleksandr Ovetshkin murjoi Leijonien porilaispuolustajaa kovilla iskuilla – ”Yritti katkaista selkäni”

Suomi sai Venäjä-ottelussa kaksi jäähyä, joista kumpikin vihellettiin puolustaja Oliwer Kaskelle.

Päätuomari antoi Oliwer Kaskelle rangaistuksen huitomisesta. Kaski ei ymmärtänyt kumpaakaan rangaistustaan. Jälkimmäisen kaksiminuuttinen tuntui kuumottavalta.

25.5.2019 22:58

Ensin Leijonien puolustaja Oliwer Kaski otti avauserässä yhteen Venäjän supertähden Aleksandr Ovetshkinin kanssa kulmassa. Ovetshkin rusikoi Kaskea poikittaisella mailalla kylkeen ja selkään, Jonka jälkeen ottelun päätuomari päätti lähettää molemmat istunnolle.

Toisen jäähynsä Kaski sai kolmannessa erässä huitomisesta.

– Molempia vähän ihmettelin siinä. Ensimmäistä en ihan tajunnut, että miksi me molemmat lähdimme. Toisessa jäähyssä mielestäni se oli peliin kuuluuvaan hommaa. Sellaista, mitä koko peli oli. Tuomareiden päätöksiin ei voi vaikuttaa, eikä ole ikinä ollut niin kuumottava tilanne kuin kolmannessa erässä istua jäähyboksissa. Onneksi oli aivan loistavaa alivoimaa, Kaski sanoi.

Ovetshkinin iskut poikittaisella mailalla olivat varsin kovia.

– Yritti katkaista selkäni. Onneksi ei onnistunut. Sanotaanko näin, että kyllä sen tunsi. Tässä voitonhuumassa mikään ei tosin enää tunnu.

Aleksandr Ovetshkin murjoi Oliwer Kaskea kunnolla.

Kasken kolmannessa erässä jäähyboksissa kokemat pelon tunteet vaihtuivat nopeasti iloon, kun Marko Anttila teki maalin ja Suomi puolusti lopuksi voiton.

– Siinä ei hirveästi pystynyt ajattelemaan, kun summeri soi. Odotti vain, että peli loppuisi. Jätkä pelasivat niin hienosti viimeiset pari minuuttia. Ottivat blokkia, peittivät jäätä ja (Kevin) Lankinen hoiti loput. Se oli upeaa katsottavaa.

Finaali pelataan sunnuntaina. Vastustaja on joko Tshekki tai Kanada.

– Molemmat ovat hyviä joukkueita, Kaski päätti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut