Huolestuneen Selinin mielestä Ässien romahdukset kertovat välinpitämättömyydestä ja luottamuksen puutteesta – ”Pitäisi pyytää yleisöltä anteeksi, mutta tuntuu, ettei sekään riitä” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Huolestuneen Selinin mielestä Ässien romahdukset kertovat välinpitämättömyydestä ja luottamuksen puutteesta – ”Pitäisi pyytää yleisöltä anteeksi, mutta tuntuu, ettei sekään riitä”

Tasaisen alun jälkeen Ässät kadotti otteensa. Lopulta kaikki meni sisään.

26.10.2019 20:04 | Päivitetty 26.10.2019 21:26

– Pitäisi pyytää yleisöltä anteeksi, mutta tuntuu, ettei sekään riitä, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin tuhahti 0–7-tappion jälkeen.

Ässät oli ottelun puoliväliin saakka 0–0-tilanteessa. Sen jälkeen tuli lunta tupaan. Päävalmentajan mielestä Ässät sörssi JYPin karkumatkalle ja sen jälkeen se olikin menoa.

Selin määritteli porilaisten jälkimmäisen puoliskon luokattomaksi.

Lauantain peli ei ollut ensimmäinen kerta, kun Ässät romahtaa.

– Siitä olen ilman muuta huolissani, että olemme noin ohkaisella. Tekeminen ja sitkeys eivät riitä.

Mistä romahdukset kertovat?

– Välinpitämättömyydestä ja luottamuksen puutteesta.

– Tässä on monta reikää tilkittävänä ihan jokaisella. Ei se koske vain pelaajia, vaan myös me valmentajat olemme ihan yhtä syyllisiä. Joukkue on uusi, takana on vasta 16 peliä, mutta silti tuntuu ihmeelliseltä, että emme olleet taas lainkaan samalla sivulla.

Ari-Pekka Selin on ollut aktiivinen aikalisän käyttäjä. Lauantaina Ässät jätti aikalisänkin käyttämättä, vaikka peli romahti. – Se riippuu aina vähän tilanteesta. Tänään me sörssimme itse ne pari ensimmäiset maalia, Selin sanoi.

Perjantaina Ässät oli toisissa tunnelmissa, kun joukkue murjoi Pelicansia Lahdessa 6–2. Sekään ei ollut ensimmäinen kerta, kun ote katoaa hyvän pelin jälkeen.

– Sehän tässä on hankalaa, kun emme pääse kiinni siihen hyvään. Jos sitten tulee yksittäisiä hyviä suorituksia, nekin menevät kaiken muun pesuveden mukana.

– Ei tällainen luovuttaminen kuulu Porin Ässille, ei se kuulu millekään joukkueelle.

Selinin mukaan Pata lähtee tilkitsemään reikiään rehellisellä ja riittävän kovalla palautteella.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: