Ässien Borgman, Merkley ja Niemi pääsevät irti – Kotkansalo ja Lindsten palaavat kokoonpanoon, ja Mayerin tilanne selviää viimeistään aamujäiden jälkeen - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässien Borgman, Merkley ja Niemi pääsevät irti – Kotkansalo ja Lindsten palaavat kokoonpanoon, ja Mayerin tilanne selviää viimeistään aamujäiden jälkeen

Satakunnan Kansa näyttää mielenkiintoisen harjoitusottelun Ässät–HPK suorana ja selostettuna lähetyksenä.

Ruotsalaispuolustaja Andreas Borgman (kuvassa) muodostaa ennakkotietojen perusteella pakkiparin maanmiehensä Jakob Stenqvistin kanssa.

25.9.2020 20:17

Pori

Ässien kauden 2020–2021 viimeinen harjoituspeli sisältää paitsi debyyttejä myös paluun, kun Pata kohtaa HPK:n launtaina Porissa.

Ässät kertoo verkkosivuillaan, että kanadalaishyökkääjä Nick Merkley on ennakkotietojen mukaan pelaamassa HPK:ta vastaan samassa ketjussa Mika Niemen kanssa.

Merkleylle kyseessä on debyytti patapaidassa, ja Niemi pelasi Ässissä viimeksi kaudella 2014–2015.

Puolustuksessa debytoi puolestaan ruotsalaispakki Andreas Borgman, jolla on NHL-kokemusta 48 runkosarjaottelun verran. Borgman pelasi Toronto Maple Leafsin paidassa kaudella 2017–2018 ennen kuin siirtyi AHL:ään – ja sieltä Ässiin.

Ässien ennakkotietojen mukaan Borgman muodostaa pakkiparin maanmiehensä Jakob Stenqvistin kanssa. Markus Niemeläinen saa vierelleen sen sijaan Kasperi Kotkansalon, joka palaa nyt Ässien kokoonpanoon elokuun alkupuolen loukkaantumisensa jälkeen.

Kokoonpanoon palaa myös hyökkääjä Jasper Lindsten, joka on Ässien tiedotteen mukaan keskittynyt fysiikkaharjoitteluun kahden viime viikon ajan.

Ässien historian ensimmäisen tanskalaisvahvistuksen Nicolai Mayerin pelaamisesta ei puolestaan ole varmuutta. Hyökkääjän tilanne selviää Ässien mukaan viimeistään lauantain aamujäiden jälkeen.

Satakunnan Kansa näyttää ottelun suorana, selostettuna lähetyksenä. Ottelu alkaa lauantaina kello 15. Lue lisätietoa täältä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos