Kärpät oli tyly juhlavieras Raumalla: ”Harmittaa poikien puolesta, ettei saatu maaleja aikaan”, kommentoi Pekka Virta - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Kärpät oli tyly juhlavieras Raumalla: ”Harmittaa poikien puolesta, ettei saatu maaleja aikaan”, kommentoi Pekka Virta

Lukon tsekkipuolustaja Lukas Klok viehätti raumalaisyleisöä perjantai-iltana. Kärpät jätti kotijoukkueen kuitenkin nollille.

22.11.2019 22:02

Rauma

Oulun Kärpät kävi pilaamassa raumalaisten juhlat ja näytti samalla, millä rutiinitasolla sarjan kärjessä pelataan.

Lukko pelasi juhlahumussa yhtä kauden parhaista peleistään, ja melkein koko ottelu pelattiin Kärppien puolustuspäässä.

Oululaiset taas olivat hieman tahmealla jalalla liikenteessä mutta puolustivat tarkasti ja uhrautuvasti ja onnistuivat käyttämään vähät maalipaikkansa tehokkaasti.

Lopulta ottelu päättyi Kärppien voittoon lukemin 0–2.

Lukon valmentaja Pekka Virta harmitteli ottelun tulosta muttei tapaa.

– Harmittaa poikien puolesta, ettei saatu maaleja aikaan. Opiskelemme nyt, missä kärki menee. Peli alkaa riittämään, mutta pitää saada uskoa ja ymmärrystä siihen, että voimme haastaa heidät tosissaan, Virta kertoo.

– Tällaisessa pelissä ei saa yhtään mitään ilmaiseksi. Vääntö tuolla jäällä on aivan mieletöntä, ja siinä mielessä olen tyytyväinen.

Klok sytytti yleisön

Petri Vehasen jälkeen illan suurimmat aplodit sai Lukon puolustaja Lukas Klok, joka taklasi Kärppien yli tuhannen NHL-pelin Jussi Jokisen ensimmäisessä erässä plankin yli vaihtoaitioiden väliin.

Lukko ei kuitenkaan saanut kiekkoa kertaakaan maaliin. Lukon puolustaja Roni Sevänen oli ottelun jälkeen vähäsanainen.

– Paljon saatiin maalipaikkoja aikaan muttei pystytty käyttämään niitä. Näin jos jatketaan, mutta tehdään paikoista maalit, niin hyvä, Sevänen sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: