Alkukaudesta yllättäneelle KooKoolle tärkeä kiinnitys – Jussi Ahokas jatkaa päävalmentajana myös ensi kaudella - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Maailmanmestari jatkaa KooKoon päävalmentajana

KooKoo on käyttänyt jatko-optionsa joukkuetta vetävän valmentajakaksikon sopimuksissa.

Jussi Ahokas on tehnyt tuloksekasta työtä Kouvolassa.­

5.11.2019 18:08

Liigaseura KooKoo kertoo, että päävalmentaja Jussi Ahokas ja apuluotsi Mikko Heiskanen jatkavat seuran peräsimessä myös ensi kaudella 2020–2021.

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen viime kaudella maailmanmestariksi vetänyt Ahokas aloitti KooKoon päävalmentajana tällä kaudella. Hänen tekemässään sopimuksessa oli tämän kauden lisäksi yhden vuoden jatko-optio, jonka seura on päättänyt käyttää.

Myös Heiskanen oli Kouvolassa samassa tilanteessa.

– Hieno homma, että pääsemme jatkamaan hyvin alkanutta projektia samalla tiimillä. Olen todella tyytyväinen toimintaamme, olosuhteisiimme ja organisaatioomme, Ahokas kommentoi.

Valmennusryhmässä jatkavat myös myös valmentaja Jukka Aho ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennustiimin työpanokseen. Tutulla nelikolla on hyvä jatkaa myös ensi kaudella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

– Jussi ja koko tiimi ovat osoittaneet kevään, kesän ja syksyn aikana sitoutumisensa ja ammattilaisuutensa. Jatkamme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

KooKoo on tänä syksynä ylittänyt kaikkien odotukset. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä. 18 ottelusta kouvolalaisilla on kasassa 29 sarjapistettä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?