Joonas Korpisalo maksaa hintaa raivokohtauksistaan – Tortorella penkitti - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

NHL-maalivahti Joonas Korpisalo maksaa hintaa raivokohtauksistaan – oma valmentaja antoi rangaistuksen

Valmentaja John Tortorella rankaisi Joonas Korpisaloa.

John Tortorella ”penkitti” Joonas Korpisalon.

12.11.2019 20:56

Columbus Blue Jacketsin kausi NHL:ssä on alkanut heikosti, sillä joukkue on kerännyt 17 ensimmäisestä ottelusta vain 15 pistettä.

Joukkueen ykkösmaalivahtina on torjunut Joonas Korpisalo, joka toimi aiempina vuosina venäläisen tähtipelaajan Sergei Bobrovskin kakkosmaalivahtina.

Blue Jacketsin valmentaja John Tortorella kertoi maanantaina, että Korpisalo ei aloita tolppien välissä, kun joukkue kohtaa Montreal Canadiensin. Eikä kyse ole pelkästä huilivuorosta.

– ”Korpin” toimien vuoksi... Korpi on luukulla ja Elvis (Merzlikins) pelaa. Minulla ei ole muuta sanottavaa siitä aiheesta, Tortorella sanoi.

Blue Jackets hävisi edellisessä ottelussaan Colorado Avalanchelle 2–4, ja Tortorella viittasi Korpisalon ottelun aikana saamiin raivokohtauksiin.

Korpisalo paiskoi mailaansa sekä Avalanchen 2–2-tasoituksen että 4–2-maalin jälkeen. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Korpisalo menetti malttinsa jäällä tällä kaudella. Lokakuun lopun ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan nähtiin samanlainen show.

The Athletic -lehden mukaan Korpisalon tunteenpurkaukset tulkitaan negatiiviseksi viestiksi Blue Jacketsin kenttäpelaajille.

Philadelphia-ottelun jälkeen Korpisalo kertoi pyytäneensä joukkuetovereiltaan anteeksi ja lisäsi, että mailan paiskominen johtui turhautumisesta omaan toimintaan. Tortorella puolestaan kertoi tuolloin käyneensä Korpisalon kanssa keskustelun aiheesta ja sanoi, että maalivahti ei enää toista temppuaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: