Heikkinen venytti viimeisellä sekunnilla Lukon putkea – Virta ihmetteli, miksi voittava jääkiekko jäi piippuun - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Heikkinen venytti viimeisellä sekunnilla Lukon putkea – Virta ihmetteli, miksi voittava jääkiekko jäi piippuun

Lukon kapteeni Tapio Laakso väänsi Tapparan maalilla. Tyhjin käsin Raumalle ei tarvinnut tälläkään kertaa palata. ­

12.2. 22:33

Tampere

Lukko on hävinnyt vieraspelin viimeksi viime vuoden puolella Porissa. Joulukuun lopun ässätappion jälkeen raumalaiset hakeneet matkoiltaan tuliaisia jo kahdeksan kertaa peräkkäin.

Tampereella Tapparaa vastaan vieraspelien pisteputki oli jo katketa. Mutta Lukko iski kuin iskikin kirvesrintoja palleaan: Ilkka Heikkinen tasoitti ajassa 59.59.

Jatkoajalla Tappara antoi kuitenkin sen viimeisen iskun. Kuvio oli tuttuakin tutumpi: Kristian Kuusela tarjosi poikittaissyötön aloituspisteen kaarelle Jere Karjalaiselle ja tämä latasi suoraan syötöstä kiekon maaliin.

Näin Tappara voitti 4–3.

Tapparan ykköspyssy oli kuitenkin ranskalainen pikakiituri Charles Bertrand. Hän iski Tapparalle kaksi osumaa ja oli jatkuvasti Lukon puolustuksen riesana.

Lukosta Heikkinen ja Linus Nyman saivat saldon 1+1. Toni Koivisto teki yhden maalin.

Lukko-valmentaja Pekka Virran mielestä joukkue pelasi suunnitelman mukaan vain ensimmäiseen maaliin saakka.

– Harjoittelemme voittavaa kevään jääkiekkoa. Hieman ihmetyttää, että se jäi piippuun.  Yrityksestä ei voi moittia, mutta toivotaan toivotaan -pelaamista se oli.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?