Kasperi Kotkaniemi siirtyy Ässistä Jokipoikiin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Kasperi Kotkaniemi siirtyy tutun valmentajan alaisuuteen Joensuuhun – ”Voittopelien jälkeen kotiyleisöllekin on ehkä jotain kivaa luvassa”

Kasperi Kotkaniemi on saanut pientä korvausta harjoitteluajastaan Ässissä. Ensi kauden ajan hän pelaa Mestiksen Jokipojissa.

18.4.2019 16:32

Ässien liigajoukkueessa päättyneellä kaudella debytoinut Kasperi Kotkaniemi siirtyy ensi kaudeksi Mestikseen. Hän teki vuoden sopimuksen Joensuun Jokipoikien kanssa.

– Tuttu päävalmentaja vaikutti päätökseeni. Tavoitteena on tehdä läpimurto miesten peleihin ja auttaa joukkuetta menestymään. Voittopelien jälkeen kotiyleisöllekin on ehkä jotain kivaa luvassa, Kotkaniemi lupaa Jokipoikien nettisivuilla.

Tutulla päävalmentajalla Kotkaniemi tarkoittaa Joni Petrelliä. Jokipoikiin palkattu Petrell työskenteli viime kaudella Ässissä Mikael Kotkaniemen apuna. Petrell lähti Padasta samaan aikaan, kun isä Kotkaniemen työt päättyivät.

– ”Kassulla” on kova kilpailuvietti ja senkin takia hän on todella sitkeä taistelija. Joensuu on varmasti hyvä paikka Kassulle. Olen vakuuttanut, että hänellä on vielä pitkä liigaura edessään, Petrell uskoo.

Kotkaniemi, 20, on pelannut koko tähänastisen uransa Ässissä.

Patapaidassa kautensa päättäneistä pelaajista ilman sopimusta ovat vielä Jussi Makkonen, Severi Sillanpää, Matias Varttinen, Mikael Saha, Tuomas Huhtanen, Aki Juusela, Matti Lamberg sekä nuoriso-osastosta liigajoukkuetta auttaneet Jerry Sammalisto, Eemeli Takala, Teemu Kiviniemi ja Radek Haas.

Jokipoikien päävalmentajana aloittanut Joni Petrell luottaa tuttuun maalivahtiin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: