Karhu HT saa porilaisvahvistuksen Mestiksestä – Henri Keskilohko siirtyy Suomi-sarjaan: ”Nyt on aika kääntää elämässä vähän uutta sivua” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Karhu HT saa porilaisvahvistuksen Mestiksestä – Henri Keskilohko siirtyy Suomi-sarjaan: ”Nyt on aika kääntää elämässä vähän uutta sivua”

Ässäkasvatti palaa Mestis-joukkue SaPKosta takaisin Poriin, jonne muutti jo toukokuussa.

Henri Keskilohko pelasi Ässissä nuorten SM-liigaa vielä kaudella 2015–2016. Seuraavan kerran hän voi pelata Isomäki-areenalla 1. elokuuta Karhu HT:n hyväntekeväisyysottelussa Jesse Joensuu All-Starsia vastaan.

17.7.2020 20:25

Pori

Porilaishyökkääjä Henri Keskilohko on tehnyt yksivuotisen sopimuksen jääkiekon Suomi-sarjassa pelaavan Karhu HT:n kanssa.

Keskilohko, 25, on Ässien kasvatti ja pelannut viime vuodet Mestiksessä SaPKon riveissä.

– Kyseessä on meidän mittapuullamme kova sopimus, Karhu HT:n urheilutoimen johtaja Niko Palonen sanoo.

– Olemme halunneet Henrin jo monta vuotta takaisin kotiin. Hän on pelillinen johtaja ja kokenut pelaaja, jollaista jokainen joukkue tarvitsee.

Keskilohkon Mestis-ura jää samalla taakse.

– Nyt on aika kääntää elämässä vähän uutta sivua. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ne pelit [Mestiksessä] on ainakin tältä erää pelattu, Keskilohko kertoo.

Syyskuussa odottaa toinen elämänmuutos, sillä silloin Keskilohkon on määrä valmistua fysioterapeutiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta.

– Toivon mukaan tulen tekemään fysioterapeutin töitä täällä Porissa, Keskilohko sanoo.

Karhu HT:n paitaan Ässien kasvatti sanoo pukeutuvansa hyvillä mielin, vaikka sarjataso putoaakin.

– Siellä on hyvä porukka kasassa, ja eipähän tule vapaa-ajalla liian tylsää. On se kuitenkin mukavaa jatkaa jääkiekon pelaamista, Keskilohko kommentoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: