Jääkiekko palaa Isomäki-areenalle - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Jääkiekko palaa Isomäki-areenalle jo ennen Ässien harjoituspeliä – Jesse Joensuun joukkue kohtaa Karhu HT:n hyväntekeväisyysottelussa

Isomäki-areenalla nähdään hyväntekeväisyysottelu heti elokuun alussa, jo ennen Ässien harjoituspelejä.

Jesse Joensuu pelasi hyväntekeväisyysottelussa myös viime kesänä. Nyt hänen joukkueensa kohtaa Karhu HT:n elokuussa.

11.7.2020 9:30

Pori

Isomäki-areenalla otetaan varaslähtö jo ennen kuin Ässät pääsee pelaamaan Vaasan Sportia vastaan Porissa kauden 2020–2021 ensimmäisen harjoituspelinsä 5. elokuuta.

Porissa pelataan nimittäin hyväntekeväisyysottelu, jossa Jesse Joensuu All-Stars kohtaa jääkiekon Suomi-sarjassa pelaavan Karhu HT:n.

Tämä ottelu järjestetään lauantaina 1. elokuuta ja on ensimmäinen jääkiekko-ottelu Isomäki-areenalla sitten Ässien ja TPS:n historiallisen liigapelin, joka jäi Padan viimeiseksi kaudella 2019–2020 koronavirusepidemian takia.

Yhteistä näillä kahdella ottelulla on se, että molemmat tuomaroi Jari Levonen.

"Japan" lisäksi Isomäki-areenalla nähdään liuta muita Porin seudun legendoja, kuten Veli-Pekka Ketola ja Kari Makkonen, jotka toimivat All-Stars-joukkueen valmentajina.

– Siellä on hyvä kattaus tulossa. Tämä on esimerkiksi viimeisiä niin sanotusti virallisia otteluita, joita Japa tulee viheltämään, sanoo Karhu HT:n urheilutoimenjohtaja Niko Palonen.

Jäällä nähdään Jesse Joensuun lisäksi muun muassa Mika Niemi, Sakari Salminen, Ville Uusitalo, Jyri Marttinen ja Tommi Taimi.

Kuparisen Matti palaa myös Isomäkeen, Palonen kertoo.

Ottelussa kerätään rahaa Jesse Joensuun perustamaan Tulevaisuus-rahastoon, jonka tarkoituksena on tarpeen mukaan auttaa perheitä lasten urheiluharrastuksen kustannuksissa.

Samalla tuetaan myös alasarjajoukkue Karhu HT:tä.

– Harmi vain, kun NHL alkoi. Kattaus olisi ollut melkoinen, jos se ei olisi alkanut. Se olisi ollut ihan posketon porilaiseen iltapäivään.

Karhu HT:n kattauksesta puolestaan löytyy myös ensi kaudella kaksi pelaajaa, jotka ovat vastikään solmineet yksivuotiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa: Roope Elo ja Samuli Virkkunen.

Hyväntekeväisyysotteluun on maksullinen sisäänpääsy. Peli alkaa kello 15. Ottelun jälkeen järjestetään huutokauppa, jossa kaupataan muun muassa All-Stars-joukkueen pelipaitoja.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: