B-Ässille karmea selkäsauna: TPS voitti 8–0 –välieräpaikka ratkaistaan keskiviikkona Porissa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

B-Ässille karmea selkäsauna: TPS voitti 8–0 –välieräpaikka ratkaistaan keskiviikkona Porissa

Ässien B-nuorilla oli vaikeaa Turussa. Kuvassa ykköskentässä puolustanut Rami Määttä.

26.3.2019 18:58 | Päivitetty 26.3.2019 21:32

TPS:n ja Ässien B-nuorten toisen puolivälieräottelun piti alkaa Impivaaran jäähallissa tiistaina kello 18.30. Peli pääsi alkamaan yli 20 minuuttia myöhässä, koska maalitapit olivat vaurioituneet. Joukkueet joutuivat siirtymään Impivaarassa toiseen kaukaloon.

Pelissä näytti siltä kuin Ässät ei olisi koskaan siirtynyt oikeaan kaukaloon. Pata oli aivan eri joukkue kuin sunnuntaina Porissa. Niin oli myös TPS.

Loppunumeroista tuli karut: TPS tasoitti sarjan voittamalla 8–0 (3–0, 2–0, 3–0).

Avauserässä Ässien musta hetki tuli seitsemän peliminuutin jälkeen, kun TPS teki kaksi maalia 11 sekunnissa. Jälkimmäisen viimeisteli Aki Uusikartanon poika Riku.

TPS:lla oli lopulta kahdeksan eri maalintekijää. Uusikartanon lisäksi osuman mieheen tekivät Väinö Sirkiä, Mikael Pyyhtiä, Eetu Liukas, Vili Munkki, Valtteri Pulli, Aapo Kaskinen ja Tomi-Petteri Ansio.

Ässät ei ole aivan parhaalla mahdollisella miehistöllä liikenteessä, sillä sunnuntain ottelun ykkösketjusta puuttuvat Arttu Lausniemi ja Samuli Aaltonen. Lausniemi on kipeä, Aaltonen loukkaantunut.

Ratkaiseva kolmas ottelu pelataan keskiviikkona Porissa. Ottelu alkaa Astora-areenassa kello 18.30.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut