Leijonien johtokaksikko seurannut ihmeissään Laineen ja Rantasen pitkittyneitä neuvotteluita – kosiskeleeko Jalonen tähtipelaajia marraskuun kotiturnaukseen, jos sopimuksia ei kuulu? - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Leijonien johtokaksikko on seurannut ihmeissään Laineen ja Rantasen pitkittyneitä neuvotteluita – kosiskeleeko Jalonen tähtipelaajia marraskuun kotiturnaukseen, jos sopimuksia ei kuulu?

Patrik Laine on yhä ilman sopimusta, vaikka NHL-kausi alkaa jo ensi viikolla. Voidaanko Laine ja Mikko Rantanen nähdä Leijonissa, jos neuvottelut eivät edisty?

25.9.2019 18:32

Pori

NHL-pelaajat jättävät yleensä kevään MM-kisat väliin, jos sopimusneuvottelut ovat kesken.

Suurilla suomalaistähdillä Patrik Laineella ja Mikko Rantasella neuvottelut ovat yhä kesken, vaikka NHL-kausi alkaa jo ensi viikolla.

NHL-kauden alku ei ole neuvotteluille minkäänlainen takaraja. Esimerkiksi Toronton ruotsalaistähti William Nylander pääsi viime vuonna jatkosopimukseen vasta joulukuun alussa.

Leijonien kauden ensimmäinen maajoukkuetapahtuma on marraskuun Karjala-turnaus Helsingissä. Voisi olettaa, ettei EHT-turnaus innosta sopimuksettomassa tilanteessa senkään vertaa kuin MM-kisat.

Toisaalta pelaaminen voisi pitkän tauon jälkeen maistua ja olla hyvää valmistautumista NHL-peleihin.

Aikooko Leijonien valmennusjohto keskustella pelaajien kanssa ennen Karjala-turnausta, jos sopimuksia ei kuulu?

– Ei mennä asioiden edelle, päävalmentaja Jukka Jalonen naurahti.

– Ihmettelen, jos heillä ei vielä marraskuussakaan ole sopimuksia. Eiköhän heillä ole.

Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen pitävät NHL:n sopimusneuvotteluita kovana pelinä.

Jalonen ja Leijonien GM Jere Lehtinen myöntävät seuranneensa hieman ihmeissäänkin tähtipelaajien pitkittyneitä neuvotteluja.

– Kyllä pojat varmaan saavat ihan hyvät diilit, mutta kovaa peliä tuo on.

– Laine on tehnyt yli sata maalia kolmessa kaudessa. On yllättävää, miten asiat kellahtavat, jos asiat vähän tökkivät. Siihen reagoidaan aika voimakkaasti. Jos hän olisi vuosi sitten ollut samassa tilanteessa, sopimus olisi varmasti jo tehty, Jalonen uskoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut