Karhu HT etsii uutta valmentajaa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Maailmankansalaisen Poriin paluu jäi parin kuukauden mittaiseksi – Karhu HT etsii uutta valmentajaa

Tommy Flinckin pesti Porissa jäi todella lyhyeksi.­

9.9.2019 11:20 | Päivitetty 9.9.2019 11:32

Jääkiekon Suomi-sarjaan valmistautuva Karhu HT etsii uutta valmentajaa.

Yli 21 vuoden kierrokseltaan Poriin keväällä palannut Tommy Flinck viihtyi kotikaupungissaan vain muutaman kuukauden ennen kuin veri veti takaisin ulkomaille.

KHT ilmoittaa Facebookissa Flinckin saaneen mahdollisuuden lähteä ammattilaissopimuksella valmentamaan Itävaltaan Vienna Capitalsin organisaation. Karhu HT ei halunnut olla esteenä siirrolle. Osapuolilla oli 1+1-vuotinen valmentajasopimus, joka on nyt siis purettu.

– Tähän ei liity mitään draamaa. Olemme Tommyn puolesta onnellisia, että hän sai tällaisen mahdollisuuden. Siirto sopii siinä mielessä hyvin ideologiaamme, että haluamme pelaajien ja valmentajien pääsevän meidän kauttamme eteenpäin urallaan, KHT:n urheilutoimenjohtaja Niko Palonen sanoo.

Palonen kertoo Flinckin saaneen pestin Capitalsin kehityspuolelta. Hän saa valmennettavakseen seuran A-nuoria ja liittyy myös Alppiliigassa pelaavan kakkosjoukkueen valmennustiimiin. Flinck lähti Itävaltaan jo pari viikkoa sitten.

Karhu HT on pelannut neljä edellistä otteluaan Palosen ja Robin Leppäsen komennossa. Tuloksena on ollut kolme voittoa.

Palonen ja Leppänen vetävät joukkuetta toistaiseksi, mutta seura kartoittaa uutta päävalmentajaa. Suomi-sarja alkaa kahden viikon kuluttua.

– Haku on päällä, mutta mitään paniikkia ei ole. Haluamme löytää meille sopivan valmentajan aivan rauhassa. Tämän asian kanssa ei ole tarvetta hätiköidä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?