Ässät julkisti taas yhden jatkosopimuksen – Jouka Juhola jatkaa patapaidoissa seuraavat kaksi vuotta - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät julkisti taas yhden jatkosopimuksen – Jouka Juhola jatkaa patapaidoissa seuraavat kaksi vuotta

Jouka Juholan pelissä oli lennokkuutta.

9.3.2019 19:26

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jouka Juholan kanssa. 21-vuotias harjavaltalaislähtöinen Juhola on pelannut tällä kaudella 29 ottelua tehoin 5+2 =7.

–Pelaajana Joukalla on vielä monta askeleita otettavana. Hän on periksiantamaton ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka on monin osin fyysiseltä puolelta hyvää Liigatasoa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula toteaa.

–Luisteluvoima on hänellä selkeä vahvuus, mutta silti sieltä puolelta voidaan ottaa vielä enemmänkin tehoja irti. Silloin puhutaan jo mahdollisuudesta dominoida tätä sarjaa omassa roolissaan fyysisessä pelissä.

Kerttula myöntää, että Juholan viime kaudet ovat olleet valitettavan rikkonaisia.

–Nyt mies on ollut terve ja lähdemme ehjän kauden kautta hakemaan seuraavaa askelta. Hän on erittäin tunnollinen hyökkääjä, jolla on hyvä luonne pelille, Kerttula jatkaa.

–Tunnen, että tämä on paras paikka kehittyä. Uskon, että täällä on tulevaisuudessa hyvä mahdollisuus menestyä sekä yksilönä että joukkueena, Jouka Juhola kommentoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: