Ässillä yt-neuvottelut - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät haki pelaajamyyntien lisäksi säästöjä myös yt-neuvotteluilla

Ässien toimistolla pidettiin yt-neuvottelut, joiden seurauksena kaksi henkilöä lomautettiin kolmeksi kuukaudeksi.

5.3.2019 15:49

Ässien säästötalkoot eivät ole rajoittuneet vain pelaajamyynteihin.

Ruuvia on kiristetty myös kiekkoseuran toimistolla. HC Ässät Pori Oy:n yhteystoimintaneuvotteluiden päätteeksi lipunmyynti- ja asiakaspalveluvastaava sekä tuotantokoordinaattori lomautettiin kolmeksi kuukaudeksi.

HC Ässät Pori Oy:n puheenjohtaja Mikko Juusela sanoo yt-neuvotteluiden olleen osa yhtiön kokonaisvaltaista kustannusohjelmaa.

–Talous on ollut ykkösaiheemme ja sen mukaan olemme tehneet suunnitelmia. Kun pelit menivät miten menivät, tämä oli yksi osio, jossa oli pystyttävä reagoimaan, perustelee puolestaan vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtinen.

–Kaksi henkilöä on lomautettu kolmeksi kuukaudeksi. Tarkoitus on, että he palaavat töihin lomautusjakson jälkeen.

Tämän hetken ennusteiden mukaan HC Ässät Pori Oy on tekemässä urheilullisesta katastrofikaudesta huolimatta positiivisen taloudellisen tuloksen.

Lehtinen toteaa, että kiekkoyhtiö on tehnyt erilaisia rakenteellisia oikaisuja monessa asiassa. Osa niiden taloudellisista hyödyistä näkyy silti hänen mukaansa vasta myöhemmin.

Vaikka toimistollakin ovat ovet käyneet, Lehtinen uskoo, että käsiä ja jalkoja esimerkiksi myyntityöhön riittää.

–Tässä puhutaan useamman kauden prosessista, joten matka on osittain vasta alussa. Paljon olemme oppineet, mutta olemme saaneet myös tietynlaisen rauhan.

–Myynti on aina haasteellista, mutta meillä on ollut hyvää vuorovaikutusta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ässäbrändi on vahva.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos