IL: Iiro Vehmasen, 30, jääkiekkoura jatkuu Hollannissa: ”Kyllä siellä pitäisi kuulemma olla seurassa kaksi muutakin ulkomaalaisvahvistusta” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

IL: Iiro Vehmasen, 30, jääkiekkoura jatkuu Hollannissa: ”Kyllä siellä pitäisi kuulemma olla seurassa kaksi muutakin ulkomaalaisvahvistusta”

Ässäkasvatti Iiro Vehmasen matka jatkuu uuteen maahan, tällä kertaa Hollantiin.

Iiro Vehmasen pelit jatkuvat Hollannissa ja Belgiassa. Tällä hetkellä Vehmanen kertoo harjoittelevansa Karhu HT:n mukana.­

24.7.2020 16:04

Ranska, Saksa, Unkari, Puola, Italia ja nyt Hollanti. Kiekkokiertolaisena elävän puolustaja Iiro Vehmasen, 30, seuraava osoite selvisi perjantaina.

Iltalehden haastattelema ässäkasvatti kertoo nimittäin tehneensä yksivuotisen sopimuksen BeNeLiga-joukkue Nijmegen Devilsin kanssa.

BeNeLigaa pelataan Belgiassa ja Hollannissa, ja se on maiden korkein sarjataso jääkiekossa. Nijmegen on puolestaan noin 172 000 asukkaan kaupunki Gelderlandissa, lähellä Saksan rajaa.

– Taas ihan uusi maa pelata kiekkoa, Vehmanen sanoo Iltalehdelle.

Hirveän hyvin Vehmanen ei tulevaa seuraansa vielä tunne, mutta ainoa ulkomaalaisvahvistus hän ei joukkueessa liene.

– Kyllä siellä pitäisi kuulemma olla kaksi muutakin ulkomaalaisvahvistusta, kanadalainen hyökkääjä sekä slovakialainen puolustaja, Vehmanen sanoo Iltalehdelle.

Vehmanen myöntää myös ymmärtävänsä realiteetit ja sen, että hänen on pelattava ulkomailla, jos haluaa tienata leipänsä kaukalossa.

Ässäkasvatti pääsikin saman tien hollantilaisen Face-Off-sivuston videohaastatteluun, jossa kysyttiin, kuka Iiro Vehmanen on.

– Hän on hullu ja iloinen tyyppi Suomesta, Vehmanen vastaa.

Katso Vehmasen videohaastattelu alta:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?