Juho Tommila patapaidoista Sportiin – Juuso Ketola lainalle Hermekseen - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Juho Tommila patapaidoista Sportiin – Juuso Ketola lainalle Hermekseen

Ässien puolustus teki parhaansa, mutta HIFK:n ylivoimamyllytys oli liikaa.

24.1.2019 10:33

Ässien puolustaja Juho Tommila siirtyy Vaasan Sportiin. Tommila on tällä kaudella pelannut 30 ottelua tehoin 1+2=3. Yhteensä Tommila pelasi Ässissä syksystä 2016 lähtien 131 runkosarja- ja 10 pudotuspeliottelua.

Siirto on osa aiemmin uutisoitua suunnitelmaa, jolla turvataan kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle.

–Juho Tommila oli yksi ensimmäisistä pelaajista, jonka tapasin aloittaessani työni. Arvostan erityisesti hänen rehellisyyttään, kun hän kertoi jatkavansa uraansa muualla kauden jälkeen. Nyt pelaaminen täällä päättyi ennen aikojaan, mutta kiitän Juhoa hänen ajastaan Ässissä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

–Olen viihtynyt hyvin Ässissä ja tämä on ollut minulle hyvä paikka. Nyt vain matka jatkuu. Suuret kiitokset myös Ässien kannattajille näistä vuosista, Juho Tommila toteaa.

Patapaitojen puolustaja Juuso Ketola siirtyy lainasopimuksella Mestisseura Kokkolan Hermekseen.

–Ketolan siirto oli sekä pelaajan että minun tahtotilani. Hänen kohdallaan haluamme koventaa asteittain pelivastetta A-nuorten peleistä. Hänelle tarjoutuu siirron ansiosta mahdollisuus pelata pitkä kevät Mestiksen kärkijoukkueessa ja hakea kokemuksia paineotteluista, joita Porissa ei ole tänä keväänä tarjolla. Lisäksi pelaajien arki on Kokkolassa hyvällä tasolla, Kerttula toteaa.

Ketola kuuluu nuorten pelaajien siirtosäännön piiriin. Mikäli hän pelaa viisi Mestis-ottelua ennen helmikuun puolivälin siirtorajaa, hän voi siirtorajan jälkeenkin vapaasti siirtyä Ässien ja Hermeksen välillä kauden loppuun saakka.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos