Kaukoranta ei jatka Ässissä - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Kaukoranta palaa opettajaksi ja KaMaan – ässävalmentaja kertoo tehneensä päätöksen viime yönä

Pasi Kaukorantaa ei nähdä ensi kaudella Ässien valmennusryhmässä.

12.3.2019 21:25 | Päivitetty 12.3.2019 22:01

Ässien viime kuukausista on todennäköisesti nauttinut vain Pasi Kaukoranta.

Pitkän linjan urheilumies toteutti yhden unelmansa, kun hän pääsi marraskuussa Ässien päävalmentajaksi.

Kauden viimeisen kotiottelun päätteeksi Kaukoranta kävi koko muun joukkueen mukana kiittämässä kannattajia. Hän lähetti seisomakatsomoon lentosuudelmiakin.

Kannattajia Kaukoranta kiitti vuolaasti myös lehdistötilaisuudessa. Lisäksi mies esitteli fläppitaulua, jossa hän nosti esiin joukkueen hyvän ilmapiirin, kurinalaisuuden, pelitavan, intohimon, joukkueeseen nostetut nuoret sekä oman valmennusryhmänsä alkuviikkojen pistekeskiarvon Mikael Kotkaniemen johtamaan valmennusryhmään verrattuna.

Lopuksi Kaukoranta teki ilmoituksen. Häntä ei nähdä ensi kaudella Ässien valmennusryhmässä, jonka johtoon astuu Ari-Pekka Selin.

–Kun kausi päättyy, palaan työhöni opettajaksi sekä Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtajaksi.

–Minulla oli hyvä neuvotteluyhteys Ässien kanssa, mutta viime yönä tein tämän päätöksen. Se johtuu henkilökohtaisista syistä, joita en halua tarkemmin avata.

Viime keväänä KaMan miehenä Kaukoranta kertoi, ettei jääkiekkoa ole ikävä. Nyt hän ei sulkenut lopullisesti ovia jääkiekkomaailmaan.

Pasi Kaukoranta esitteli lehdistötilaisuudessa fläppitaulua, johon hän oli tiivistänyt oman ajanjaksonsa Ässien päävalmentajana.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos