Jari Pasanen puolustaa Ässiä - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Jari Pasanen: "Porin Ässät ei ole tehnyt yhtään virhettä"

Tältä näyttää Ässien tuleva päävalmentaja Jari Pasanen.

16.11.2018 16:33 | Päivitetty 16.11.2018 16:40

Satakunnan Kansa tavoitti keskelle valmentajasoppaa joutuneen Jari Pasasen.

Pasanen näyttää olevan ensi kaudella kahden seuran päävalmentaja, kun sekä Ässät että Tanskan liigassa torstain kierroksella kolmenneksi pudonnut Frederikshavn ovat nimenneet hänet vetovastuuseen.

Pasanen oli hyvin pahoillaan tapahtumien yllätyskäänteestä, jotka ovat olleet Ässille kiusallisia. Koska asiat ovat vielä keskeneräisiä, hän oli tilanteesta ja siihen johtaneista seikoista vielä vaitonainen.

–Sen kuitenkin haluan sanoa, että Porin Ässät ei ole tehnyt yhtään virhettä. Ässät ei ole tehnyt mitään väärää, vaan on käyttäytynyt koko ajan korrektisti, ja meillä on ollut erinomaiset keskustelut, Pasanen totesi.

Torstain tiedotteessaan Frederikshavn sysäsi väärinkäsityksen Ässien kontolle. Satakunnan Kansan tietojen mukaan soppa on kuitenkin lähtenyt kehittymään nimenomaan Frederikshavnissa seuran sisällä sattuneesta informaatiokatkoksesta.

Tuleeko Pasanen ensi kaudeksi Poriin, vai jääkö hän Frederikshavniin? Kotiotteluun valmistautunut valmentaja ei osannut tai voinut sanoa siihen vielä mitään.

Porin seuratuin tanskalaisjoukkue kohtaa perjantai-illan kotiottelussaan sarjajumbo Odensen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut