Karhu HT:n potku ei riittänyt Uusikaarlepyyssa: "Meiltä loppui bensa" - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Karhu HT:n potku ei riittänyt: "Meiltä loppui bensa"

Karhu HT:n Kasperi Nuto keräsi viisi syöttöpistettä sarjakärjen kaadossa.

20.1.2019 20:55

Karhu HT:n kolmen ottelun voittoputki katkesi Suomi-sarjan viimeisessä runkosarjan ottelussa sunnuntaina, kun Muik Hockey kuittasi 4–2-voiton porilaisista. KHT:n molemmat maalit laukoi Samuli Virkkunen. Joukkueen tehokkain pelaaja runkosarjassa ollut Kasperi Nuto keräsi kaksi syöttöpistettä. Hän keräsi 28 ottelussa tehot 14+29.

–Meiltä loppui bensa aika pahasti. Tulimme lauantain pelistä yöllä kolmen aikaan kotiin, ja lähdettiin taas aamukymmeneltä liikkeelle. Ei ihme, että oltiin väsyneitä, kun pelattiin kapealla materiaalilla näin tiukkaan tahtiin, Karhu HT:n valmentaja Kari Makkonen kertoi.

–Kyllä pitkät pelimatkat Suomi-sarjassa ovat varsinkin pienille seuroille aika haastavia taloudellisesti. Sarjan pelaamistapa voisi olla järkevämpikin, mutta se on liiton herrojen päätettävissä. Meidän tavoite on säilyttää sarjapaikka ilman karsintoja,

Karhu HT aloittaa yhdeksän joukkueen yksinkertaisen alemman loppusarjan ensi lauantaina Kotkassa Titaaneita vastaan. Sarjassa huomioidaan runkosarjassa kerätyt pisteet. Sarjan viisi parasta säilyy suoraan Suomi-sarjassa ja neljä viimeistä jatkaa karsintoja.

Karhu HT on tällä hetkellä viidenneksi viimeisenä tasapisteissä S-Kiekon kanssa ja pisteen edellä Järvenpään Haukkoja.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos