Mikä on hullumpi kuin ässäfani kauden alkaessa? Nämä miehet päättivät lähteä Pitsiturnaukseen kävellen – taustalla viime kaudella tehty pelaajasopimus - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Mikä on hullumpi kuin ässäfani kauden alkaessa? Nämä miehet päättivät lähteä Pitsiturnaukseen kävellen – taustalla viime kaudella tehty pelaajasopimus

Sam Valverinne ja Juha Pulkkinen ottavat jääkiekkokauden "avajaisista" kaiken irti.

2.8.2018 11:07

Porilaiset Sam Valverinne ja Juha Pulkkinen ottavat jääkiekkokauden "avajaisista" kaiken irti.

Perjantaina Raumalla järjestettävä perinteinen jääkiekkokauden avaus Pitsiturnaus herättää tunnetusti varsinkin länsirannikon kiekkofaneissa intohimoja.

Valverinne ja Pulkkinen päättivät ottaa ilon irti lähtemällä Raumalle patikoiden. Aivan pelkästä kiekkokauden avauksen riemusta ei sentään ole kyse.

–Mietimme viime vuonna, kun oli puhetta Sakari Salmisen tulosta Ässiin, että jos hän Pataan palaa, niin menemme Raumalle kävellen. Ja täällä mennään.

Miehet olivat lähteneet matkaan Isomäki-areenan pihalta kello 7 torstaiaamuna. Puoli matkaan kaksikko selvisi puolen päivän aikoihin. Perillä Raumalla odottaa suihku, sauna ja ystävän asuntovaunu Poroholman leirintäalueella.

–Siitä sitten huomenna Rauman latoon, Valverinne naurahtaa.

Katso videopätkä miesten patikkaretkeltä

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut