Antti Raanta ei voi muuta kuin odottaa uutisia Pohjois-Amerikasta – NHL saattaa jatkua suunnitelmalla, joka vie Arizona Coyotesin ensimmäistä kertaa koskaan pudotuspeleihin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Antti Raanta ei voi muuta kuin odottaa uutisia Pohjois-Amerikasta – NHL saattaa jatkua suunnitelmalla, joka vie Arizona Coyotesin ensimmäistä kertaa koskaan pudotuspeleihin

Kukaan ei vielä tiedä, milloin NHL-kausi jatkuu, jos jatkuu. Se, että pelit pysähtyivät, on antanut Antti Raannalle aikaa tutustua perheen uuteen poikavauvaan. Raumalaismaalivahti on myös saanut uusia oppeja Marko Yrjövuorelta, jonka palkkasi keväällä fysiikkavalmentajakseen.

32 on Antti Raannan pelinumero, ja 33 kertoo puolestaan sen, kuinka monessa NHL:n runkosarjan ottelussa Arizona Coyotesin raumalaismaalivahti on torjunut tällä kaudella kiekkoja. Pelit voivat vielä jatkua pudotuspeleissä, jos koronaviruspandemia sen sallii.

18.5.2020 19:30

Rauma

Taustalta kantautuu sellaisia ääniä, ettei nyt olla kyllä kaukalossa taistelemassa maaleista ja jääkiekkoliigan pisteistä.

Puhelimessa on Antti Raanta, 31, josta tuli helmikuun lopulla poikavauvan isä. Äänet eivät tosin kuulosta pieneltä vauvalta, vaan ne taitavat tulla 3-vuotiaan Evelyn-tyttären suusta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: