Ässien entinen hyökkääjä Tuomas Huhtanen, 33, jatkaa Karhu HT:n riveissä – ”Ei viitsi oikein päästää jääkiekosta irti, kun pelaaminen on niin hauskaa” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässien entinen hyökkääjä Tuomas Huhtanen, 33, jatkaa Karhu HT:n riveissä – ”Ei viitsi oikein päästää jääkiekosta irti, kun pelaaminen on niin hauskaa”

Suomi-sarjassa pelaava porilaisjoukkue Karhu HT saa pitää kokeneen hyökkääjänsä.

Tuomas Huhtanen pelasi vielä viime kaudella Ässissä.

14.8.2020 16:52

Pori

Jääkiekkohyökkääjä Tuomas Huhtanen, 33, pelaa myös ensi kaudella Karhu HT:n riveissä Suomi-sarjassa.

Karhu HT:n urheilutoimenjohtaja Niko Palonen kertoo, että jatkosopimuksen tehnyt Huhtanen on yksi joukkueen tärkeimmistä palasista.

– Hieno, kokenut johtaja näyttää nuorelle joukkueelle taas suuntaa, Palonen kommentoi.

Huhtanen pelasi Karhu HT:ssa myös viime kaudella, johon hyppäsi mukaan alkuvuodesta. Neljässä runkosarjaottelussa kertyi neljä maalia, ja neljässä pudotuspelissä maaleja tuli kolme.

– Se oli hauskaa ja mukavaa, ja sai taas syyn harjoitella jotakin varten. Se ammattilaisuus ei kuitenkaan lähde ihan helpolla pääkopasta pois, Huhtanen sanoo.

Karhu HT ja jääkiekko jäävät kuitenkin perheen ja työn taakse arjen hierarkiassa. Huhtanen sanoo pelaavansa ensi kaudella vain sen verran kuin ehtii.

Huhtanen työskentelee lastenkodissa ja valmistunee ensi vuonna lähihoitajaksi. Liigassa Huhtanen pelasi aikoinaan 514 runkosarjaottelua.

Juttua muokattu 15.8. kello 9.38. Vaihdettu jutun kuva. Aikaisemmassa kuvassa ei ollut Tuomas Huhtanen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos