Paljastiko jääkiekkoliitto jo etukäteen Ässien uuden hankinnan – Jasper Lindsten tulossa Poriin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät vahvisti uuden hankintansa – ruotsalaispuolustajan sopimus purettu

Jasper Lindsten on Ässien tämän kauden viimeinen hankinta.

15.2.2020 17:22 | Päivitetty 15.2.2020 20:24

Tänään vietetään Liigan siirtotakarajapäivää. Ässiin on odotettu vahvistusta kuin kuuta nousevaa. Nyt sellainen on löytynyt.

Jääkiekkoliiton sivuilla olevassa pelaajakortissa Oulun Kärpissä pelaavan Jasper Lindstenin seuraksi on merkitty Ässät, eikä suinkaan Kärpät.

Oululaisseura hankki riveihinsä aiemmin tällä viikolla Juhamatti Aaltosen, eikä Lindsten ole mahtunut joukkueen kokoonpanoon.

Tällä kaudella Lindsten on pelannut Kärpissä 23 peliä tehoin 2+3. Viime kaudella hän teki Oulussa tehot 11+16. Uran paras kausi on TPS:n paidassa kaudelta 2016–2017, jolloin Lindsten teki tehot 11+26.

Kuvakaappaus Jääkiekkoliiton sivuilta.

Ässät vahvisti Lindstenin siirron TPS-ottelun jälkeen. Loppukauden lisäksi hänen sopimuksensa jatkuu 1+1-vuotisena.

Lindsten on tuttu pelaaja päävalmentaja Ari-Pekka Selinille, jonka alaisuudessa hän pelasi aiemmin TPS:ssa.

Samalla Ässät kertoi, että ruotsalaispuolustaja Simon Åkerströmin sopimus on purettu. Aiemmin tällä viikolla Pata kertoi, että Åkerströmin ensi kautta koskenut optio on purettu, mutta nyt ruotsalaispuolustaja sai lähteä seurasta jo tässä vaiheessa.

Lainasopimuksella Mestiksessä pelaavan Aleksi Varttisen tilannetta Ässät tarkastelee alkuviikon aikana. Vaihtoehtoina on välitön paluu Ässiin heti tai jatkaa pelaamista nuorten pelaajien siirtosäännön turvin SaPKossa.

Joka tapauksessa Varttinen on loppukauden Ässien käytettävissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut