Lukko leikkaa pelaajiensa ja valmentajiensa palkkaa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukko leikkaa pelaajiensa ja valmentajiensa palkkaa – ”Koimme myös meidän velvollisuudeksi kantaa kortemme kekoon”

Lukon pelaajat ja valmennus suostuivat palkkojensa leikkaamiseen neuvottelujen jälkeen.

9.4.2020 21:44

Koronapandemian aiheuttamat poikkeukselliset ajat johtivat Lukon neuvottelemaan pelaajien ja valmennuksen kanssa haastavan tilanteen keskellä mahdollisista palkkaleikkauksista.

Niiden seurauksena Lukko, pelaajat ja valmennus pääsivät torstaina sopimukseen pelaajien ja valmennuksen kanssa palkkojen leikkaamisesta.

Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo neuvotteluiden sujuneen hyvässä hengessä ja on kiitollinen pelaajien sekä valmennuksen ymmärryksestä seuraa kohtaan tässä haastavassa tilanteessa.

– Neuvotteluiden tarkoitus oli löytää yhteinen näkemys ja kompromissi palkkojen maksusta, jotta taloudelliset puitteet tulevaan kauteen liittyen saadaan turvattua. Pelaajat ja valmennus ovat olleet erittäin ymmärtäväisiä seuraa kohtaan koronakriisin vaikutuksista, Rajala kiittää.

Neuvotteluissa pelaajia edustanut Heikki Liedes on niin ikään tyytyväinen lopputulemaan.

– Kaikki me pelaajat olimme hyvin ymmärtäväisiä. Kun kuulimme Lukon toimistoa ja ravintolatoimea koskevien yt-neuvotteluiden alkaneen, koimme myös meidän velvollisuudeksi kantaa kortemme kekoon. Kyllä meidän tulee olla Lukossa yhteisellä rintamalla koko organisaatio.

– Nämä talkoot kuuluvat meille kaikille jo ihan pelkästään yleisen yhteiskuntavastuun merkeissä eikä vapaamatkustajille ole tilaa. Olimme myös pelaajien keskuudessa yhtä mieltä halustamme menestyä ensi kaudella ja tällä ratkaisulla pystymme omalta osaltamme parantamaan sen edellytyksiä, Liedes kommentoi seuran tiedotteessa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut