Ässien kehitysjohtaja ja markkinointipäällikkö komeissa maisemissa: ”Jos on sellaisia pelaajia, joita mietitään ensi kaudeksi, mielellään niitä tapaa ja haastattelee” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässien kehitysjohtaja ja markkinointipäällikkö komeissa maisemissa: ”Jos on sellaisia pelaajia, joita mietitään ensi kaudeksi, mielellään niitä tapaa ja haastattelee”

Kehitysjohtaja Tommi Kerttula antoi tutustumiskierrokseltaan myös tilannekatsauksen.

20.2.2020 21:30

Ässät jatkoi kehitysjohtaja Tommi Kerttulan tilannekatsauksia.

Uusinta tilannekatsausta ei kuvattu Isomäki-areenassa, eikä Kokemäenjoen rannoilla. Kerttula ja markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen olivat Itävallan Klagenfurtissa.

Kaksikko on ollut tutustumiskierroksella EBEL-liigassa.

– Monipuolinen reissu. Pääsee verkostoitumaan ja tapaamaan ihmisiä, näkee tuttuja valmentajia ja erilaisia pelejä, Kerttula sanoo tilannekatsauksessa.

– Jos on sellaisia pelaajia, joita mietitään, mielellään niitä tapaa ja haastattelee.

Kerttula kuvaa EBELin tasoa Suomen ja Ruotsin pääsarjoja heikommaksi, mutta esimerkiksi palkat ovat paremmat kuin Liigassa.

– Yksittäiset pelaajat ovat taitavia. Täällä on sellaisia yksittäisiä pelaajia, jotka voivat olla isoja myös Liigassa, jos sinne asti pääsee.

Tilannekatsauksessa Kerttula summaa myös muun muassa kautta tähän asti, loukkaantumisia ja viime lauantaina päättyneitä siirtomarkkinoita.

Katso Ässien tilannekatsaus:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos