Suuri osa Satakunnan Kansan lukijoista uskoo, että kausi joudutaan keskeyttämään koronaviruksen takia – Liiga suosittelee suojamaskin käyttöä, mutta se jakaa Ässien kannattajien mielipiteitä täydellisesti: ”Olisi kiva, jos peleihin saisi riskiryhmäläisille oman katsomon” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Suuri osa Satakunnan Kansan lukijoista uskoo, että kausi joudutaan keskeyttämään koronaviruksen takia – Liiga suosittelee suojamaskin käyttöä, mutta se jakaa Ässien kannattajien mielipiteitä täydellisesti: ”Olisi kiva, jos peleihin saisi riskiryhmäläisille oman katsomon”

Satakunnan Kansa kysyi, mitä Ässien kannattajat ajattelevat koronavirusepidemiasta. Kyselyyn tuli 895 vastausta.

Tältä näytti Ässien viime kauden viimeinen peli Isomäki-areenassa, kun Pata kohtasi TPS:n historiallisesti ilman yleisöä torstaina 12. maaliskuuta. Nyt Ässät ja TPS kohtaavat jälleen, kun joukkueet aloittavat tulevan kautensa Porissa tänä perjantaina – eivätkä katsomot ole enää tyhjiä.

29.9.2020 22:53 | Päivitetty 30.9.2020 8:56

Pori

Se ei ollut fifty-sixty, vaan aivan tasan fifty-fifty.

Nimittäin se, kuinka moni Satakunnan Kansan lukijoista vastasi käyttävänsä suojamaskia Ässien kotipeleissä tällä kaudella – ja kuinka moni taas ei.

Tämä selvisi, kun kysyimme viime viikolla, kuinka koronavirusepidemia vaikuttaa Ässien kannattajiin. Kyselyyn tuli 895 vastausta, ja siinä oli nämä neljä kysymystä:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut