Ennakko: Ässät matkaa pistejahtiin Lappeenrantaan - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ennakko: Ässät matkaa pistejahtiin Lappeenrantaan

Kapteeni Matti Kuparinen palaa kokoonpanoon yhden ottelun pelikieltonsa jälkeen.

3.12.2016 6:30

Ässät palasi torstaina voittojen tielle kotiottelussa Pelicansia vastaan. Lauantaina haaste on toinen, kun Pata matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi.

Asetelmat: SaiPan vire on ollut marraskuussa todella mollivoittoinen. Joukkue on onnistunut napsimaan vain kolme voittoa ja viimeisestä seitsemästä pelistä kuudessa lappeenrantalaiset ovat taipuneet. Ässät palasi voittojen tielle torstaina, kun joukkue kaatoi Andreas Bernardin mahtipelin siivittämänä Pelicansin 2–0.

Kokoonpanot: Ässien loukkaantumislistalla on viisi hyökkääjää. Hieman helpotusta tulee, kun Matti Kuparinen palaa takaisin kokoonpanoon yhden ottelun pelikieltonsa jälkeen. Bernard jatkanee patapaitojen maalilla, sillä Ari Ahonen ei vielä ole aivan täydessä iskussa, vaikka kokoonpanossa onkin ollut jo mukana.

Arvio: Kuparisen paluu muuttaa taas Padan ketjuja, mutta tuo samalla varmasti myös rauhallisuutta kokoonpanoon. SaiPa tulee kotonaan varmasti kovaa päälle ja pään pitää vierailla pysyä kylmänä. Bernard jatkaa huimaa virettään vanhan kotiyleisönsä edessä ja Ässät matkaa Poriin täyden pistepotin kera ottelun päättyessä maalein 3–1 vieraille.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: