Eero Elolle potkut venäläisseurasta – paluu Ässiin ei ole realistinen vaihtoehto - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Eero Elolle potkut venäläisseurasta – paluu Ässiin ei ole realistinen vaihtoehto

Eero Elo antaa näyttöjä maajoukkueessa torstaina Porissa.

5.4.2016 12:41

Ässissä vuosina 2012–2015 hurmannut Lukko-kasvatti Eero Elo on jälleen vapailla markkinoilla.

Viime kaudella KHL:n Avtomobilist Jekaterinburgissa pelannut maalitykki kertoi, että hänellä ei ole enää sopimusta venäläisseuran kanssa. Hän sai viime viikolla varmistuksen siitä, että ensi kauden kattanut sopimus on purettu.

– Sanotaan näin, että Venäjä on Venäjä, kertoi Elo sopimuksen purusta.

– Sama valmentaja jatkaa siellä myös tulevalla kaudella, eikä hän tainnut minusta kuitenkaan kovin paljon tykätä. Mutta turha sitä on jäädä murehtimaan. Nyt katsotaan uusia mahdollisuuksia, hän lisäsi.

Raumalainen onkin luottavainen, että uusia mahdollisuuksia hän myös saa. Eikä ihme, sillä viime KHL-kausi tuotti tilille komeat 18 maalia.

– Paljon tapahtui viime kaudella. Välillä olin melkein ulkona joukkueesta, mutta tein kuitenkin joukkueestamme toiseksi eniten maaleja. Olo on ihan luottavainen, Elo pohti.

Maalitykki ei ole miettinyt vielä tulevan kauden osoitettaan, mutta Ässissä – tai edes SM-liigassa – Eloa tuskin nähdään, vaikka hän Porissa asuukin.

Ässien urheilujohtajan Jari Korpisalon mukaan kova KHL-kausi näkyy hyökkääjän palkkapyynnössä.

– Se on ollut meille tiedossa, että Eero on vapaana. Ja totta kai olemme hänestä kiinnostuneita, kuten olemme monista muistakin pelaajista.

– Eeron hintalappu taitaa olla kuitenkin meille vähän liian kova. Hänen agenttinsa ei ole ollut meihin missään yhteyksissä, Korpisalo paljasti.

Lue lisää Eero Elon kuulumisista keskiviikon Satakunnan Kansasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: