Kirjoita mielipide

Erityisesti toivotamme tervetulleeksi ajankohtaiset ja terävät kirjoitukset, jotka avaavat uusia ajatuksia, esittävät ideoita ja ovat rakentavia. Kannustamme käymään keskustelua monista näkökulmista.

10.11.2020 16:08

Millaisia mielipidekirjoituksia julkaisemme?

Emme julkaise blogitekstejä, julkilausumia tai yleisiä kannanottoja emmekä tekstejä, joita on tarjottu usealle julkaisijalle.

Mitat: Ennen lähettämistä mittaa teksti välimerkkeineen. Pitkä kirjoitus 3000 merkkiä, keskimittainen 2000 merkkiä, lyhyt 1000 merkkiä. Toimitus muokkaa ja lyhentää kirjoituksia tarpeen mukaan.

Nimi ja nimimerkki: Teksteissä on kirjoittajan nimi, ja sen lisäksi kerrotaan kirjoittajan kotipaikka sekä tarvittaessa ammatti, oppiarvo, luottamustehtävä tai vastaava. Nimimerkin käyttö on mahdollista vain poikkeustapauksessa, kun aihe on arkaluontoinen ja nimen julki tuleminen voisi aiheuttaa kirjoittajalle haittaa. Tekstiviestipalstalla nimimerkin käyttö on sallittu.

Tekstit julkaistaan sekä verkossa että painetussa lehdessä.

Miten lähetän tekstini?

Sähköpostitse osoitteeseen sk.mielipide@satakunnankansa.fi tai postitse osoitteeseen Satakunnan Kansa, mielipide, PL 58, 28101 Pori.

Mielipidekirjoituksen mukana on oltava nimi, osoite ja puhelinnumero. Yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon.

Tekstarit: Lähetä tekstiviesti numeroon 13524. Kirjoita viestin alkuun sana TEKSTARI ja välilyönnin jälkeen viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä.

Mielipidekirjoitukset Satakunnan Kansan verkossa

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut