Kiusatun ja rakkaudessa pettyneen Päivin hupiajelu siskon kanssa seisahti euralaiseen kahvipöytään, jossa odotti hullunkurinen mies – ”Äitinikin sanoi, että tuollainen käytös on ennenkuulumatonta”

Päivi Grönroosia kiusattiin pituudestaan nuoruudessaan. Hän kärsi ujoudesta, joka rajoitti häntä harrastamasta ja etsimästä seuraa esimerkiksi ravintolasta. Elämä muuttui, kun sattuma puuttui peliin.

Päivi, 42, ja Jere, 39, Grönroosin mukaan pitkän, toimivan liiton salaisuus on se, että he ovat toistensa parhaat kaverit. ”Jerelle minä ensimmäisenä kerron asioista. Hänkin soittelee minulle kesken päivän jutellakseen”, Päivi kertoo. Lattialla leikkii Justus-kuopus, 4.


2.3. 19:59

Eura

Mitä tekivät seuraa kaipaavat nuoret aikuiset silloin, kun oikealle pyyhkäiseminen yhdistyi vielä lähinnä vessaan nettideittailun sijaan ja ennen kuin tinderöinnistä tuli parinhaun synonyymi?

He lähtivät ajelulle.

Silloisen Päivi Styrmanin Paula-siskokin oli vastikään löytänyt uuden hellun, Juhon, matkan päästä Eurasta. Eräänä syyskuisena viikonloppuiltana vuonna 2004 pariskunta nappasi hetken mielijohteesta Päivin kyytiinsä kotoaan Laitilasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut