Jonna Ranta-aho jäi traagisesti leskeksi vain 25-vuotiaana esikoislapsi vatsassaan – Nyt hän opettelee uutta arkea yksinhuoltajana

Elokuussa 2021 Jonna Ranta-ahon elämä romahti. Oven takana oli kaksi poliisia ja suruviesti: puoliso oli kuollut hirvikolarissa. Ranta-aho synnytti pariskunnan esikoisen puoli vuotta myöhemmin anoppi tukenaan. Nyt Ranta-aho on muuttanut lapsuusmaisemiinsa Kuruun, jossa pieni Milja-tyttö ottaa pian ensiaskeliaan. Ranta-ahoa harmittaa, että monikaan ei enää kysy, miten hän voi. Illan tullen suru ja kaipaus usein hyökyvät hänen ylitseen.

Jonna Ranta-aho oli neljännellä kuulla raskaana, kun hänen miehensä Markus Leppänen kuoli. ”Kun Milja on tässä lähellä ja painaa päänsä minua vasten, tunnen molemminpuolisen rakkauden. Hän rakastaa minua ja minä tunnen, että voi, miten minä rakastankaan tätä lasta”, Jonna Ranta-aho sanoo tyttärestään Milja Leppäsestä.

22.1. 19:00

Milja Leppänen huojuu isokokoista lelupaloautoa vasten ja painelee sen nappeja. Hälytysääni herää ulvomaan ja siniset valot vilkkuvat. Tyttöä naurattaa koko naaman leveydeltä. Äiti Jonna Ranta-aho, 26, puhkeaa hymyyn. Hän katsoo tyttöään suoraan silmiin ja sanoo ääni lämpöä tulvillaan: ”Milja on aivan ihana.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut