Porilainen Oliver Vuorenniemi,12, löysi Viking Glorylta loukkaantuneen, joka kuljetettiin helikopterilla sairaalaan – ”Ensin olin vähän hämilläni, mutta tajusin kyllä, että jotain on tehtävä”

Vuorenniemi pelaa salibandya Karhujen P13-joukkueessa. Joukkue osallistui Ruotsissa suureen Storvretacupen-salibandyturnaukseen.

Oliver Vuorenniemi oli pelireissulla salibandyjoukkueen kanssa, kun hän sattui ensimmäisenä onnettomuuspaikalle. Koulussa ja kotona on käyty läpi, miten onnettomuustilanteissa pitää toimia. Nyt tiedot joutuivat ensimmäistä kertaa tositilanteessa testiin.

9.1. 19:10

Pori

Pelireissulta kotiin palaamassa ollut Oliver Vuorenniemi, 12, osui viikonloppuna ensimmäisenä onnettomuuspaikalle. Hän huomasi Viking Glorylla loukkaantuneen miehen ja hälytti apua paikalle.

Onnettomuus sattui Tukholmasta Turkuun matkalla olleella Viking Glorylla lauantain vastaisena yönä. Laivan matkustaja loukkaantui kaatuessaan, ja hänet vietiin helikopterilla sairaalaan Tukholman läänin pohjoisosassa sijaitsevaan Norrtäljeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut