Vesilahden johtava pappi ”kirkko-Harri” Harri Henttinen ja enkelinsiivet Vesilahden kirkossa. Henttinen pukeutuu siipiin aina jouluaattoiltapäivän jumalanpalveluksessa.

Meikkaavana pappina 1990-luvulla tunnetuksi tullut kirkkoherra Harri Henttinen kuuntelee mieluummin ysäripoppia kuin joululauluja – Tällainen on värikkään papin koti, joka on täynnä viestejä

Johtava pappi Harri Henttinen astelee tänäkin jouluaattona Vesilahden kirkkoon enkelinsiivet selässään pitämään hartaushetkeä. Hän ei silti ole jouluihminen, sillä joulu tuntuu ahtaalta juhlalta: kaiken pitäisi olla täydellistä ja ihanaa, mutta monella on hermo kireällä. Henttinen avasi värikkään kotinsa ovet.


19.12.2022 16:01

Nämä saksalaiset joulupisarat olisivat katastrofi lapsiperheessä!

Niin huudahtaa Vesilahden johtava pappi (kirkkoherra) Harri Henttinen, 57, ja perustelee: värikkäiden puikuloiden ohut kuori rasahtaa rikki hennostakin tönäisystä.

Henttisen kotia koristaa useampi kymmenen joulupisaraa, jotka hän osti jonkin halpakaupan poistomyynnistä. Neljän diskopallon vieressä katossa killuu myös yksi iso joulupallo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut