Roni Alho, 31, lähti huono­kuntoisella kulkupelillä yli 4 000 kilometrin matkalle – Se vei mieheltä voimat ja lopulta myös puhekyvyn, mutta nyt hän on palannut Suomeen

Hilpeä ja hankala matka pappatunturilla Euroopan halki ei jäänyt viimeiseksi. Ensi keväänä turkulainen Roni Alho mopoilee Tampereelle jääkiekon MM-kisoihin. Hän unelmoi tapaavansa innoittajansa Marko Anttilan. Sen jälkeen Alho kiertää Islannin. ”Selviän reissujeni pahoista paikoista ajattelemalla Mörkön jättiläismäistä, lempeää voimaa”, hän kertoo.

Pappatunturi hajosi Euroopan-reissun aikana monta kertaa, mutta keskeyttäminen ei edes käynyt Roni Alhon mielessä. ”Päätin, että tarvittaessa hankin jostain skootterin ja jatkan sillä tai vaikka konttaan maaliin, mutta perille on päästävä.”

22.10.2022 17:02

Sympaattinen hulluus. Se asuu Varsinais-Suomessa turkulaisissa miehissä –  vai mitä mieltä olette Roni Alhon, 31, tempauksesta ajaa pappatunturilla Tukholmasta Gibraltarille? Tamperelaisten on toki helppo samaistua Alhon tekemisiin, sillä ne kumpuavat rakkaudesta jääkiekkoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut