Tuija Mäki valittiin vuoden käsityöharrastajaksi – nyt innokas käsityöihminen kertoo, miten into pysyy yllä ja mistä ideat tulevat

Vuoden 2022 käsityöharrastaja -palkinnon saanut Tuija Mäki ramppaa omien sanojensa mukaan ihan työkseen käsityökursseilla. Niiden opit hän siirtää omiin projekteihinsa.

Väreillä on Tuija Mäelle iso merkitys ja juuri väreistä moni käsityö saa alkunsa. ”Muotokielikin on tärkeä, mutta minulle tärkeämpää on se, että värit ovat järjestyksessä”, kertoo oman virkkuukoukun puusta veistänyt vuoden 2022 käsityöharrastaja.

6.10.2022 16:50

”Vuoden 2022 käsityöharrastaja-palkinnon saaja on monipuolinen käsityön taitaja ja aktiivinen innostaja. Hän välittää käsityön iloa ympärilleen upealla Värikäs kädenjälki -blogillaan. Hän on monipuolinen tekijä, joka jakaa osaamistaan ja omia ohjeitaan muille käsityön harrastajille. Kannustavalla ja muut huomioon ottavalla asenteella hän on innostanut myös muita kädentaitojen maailmaan. Lisäksi hän kehittää jatkuvasti itseään ja ottaa uteliaasti haltuun uusia tekniikoita. Hänen tekemisestään huokuu hyvä mieli ja tekemisen riemu.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut