Porilaisten Jouni Pajuniemen ja Milla Tuomaisen uusperheen kodissa Hyvelänviikissä vilistää joka toinen viikonloppu viisi lasta: minun, sinun ja meidän. ”On meiltä kysytty kadulla, että ovatko nuo kaikki teidän lapsianne. Kyllä ne ovat, mutta itse synnytin vain kolme niistä”, Milla hekottaa vastaavansa.

Puolison kuolema sitoi Millan kotiin vuosiksi, avioero oli jättää Jounin sohvanpohjalle – ”Yksin jäämisen ja petetyksi tulemisen pelko oli alkuun suuri”

Milla Tuomainen leskeytyi ja jäi yksin kahden pikkulapsen kanssa 28-vuotiaana. Jouni Pajuniemelle avioero tuli yllätyksenä, ja pettymyksestä nouseminen oli vaikeaa. Kun kaksi porilaista yksinhuoltajaa tapasi, aukeni tie, jossa olisi myös kuoppansa.


3.9.2022 11:00 | Päivitetty 4.9.2022 10:49

Pori

Viitisen vuotta sitten Porin Tikkulan huoltoaseman kahviossa saattoi nähdä poikkeuksellisen puheliaan porilaisen kaksikon, joka ei ollut saada juttua katkeamaan.

Kaksikon, joka istui tyhjentyneiden kahvikuppien ääressä kaksi tuntia toisiaan katsellen ja ihmetellen. Miten tuollainen ihminen on saattanut elää samassa kaupungissa koko elämänsä enkä ole tiennyt hänestä?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut