”Olet kauhean tutun näköinen”, kertoo Susan Ruusunen kuulevansa enää harvoin. Reposaareen vetävät isän sukujuuret. ”Isäni mukaan olemme sukua täällä vähän kaikille, Kekkellekin [Eino Grön]. Räpsöössä sanonnan mukaan vihelletään pilliin ja vaihdetaan siippaa”, hän nauraa. Haastattelu tehtiin elokuun lopun viimeisinä lämpiminä päivinä.

"Jos työt järjestyisivät, voisin muuttaa Poriin vaikka heti" – seestynyt Susan Ruusunen kaipaa takaisin synnyinseutunsa rauhaan

Kuusitoista vuotta sitten luvialaissyntyinen Susan Ruusunen eli hyvin erilaista elämää valokeilassa pääministerin naisystävänä. Nyt Reposaaren Siikarannassa asuntovaunuilee nainen, joka kertoo käyneensä läpi perinpohjaisen muutoksen.


5.9. 18:00

Pori

”Otatteko kahvia? Tuossa on vegaanista omenapiirakkaa. Leivoin sitä tyttäreni kanssa”, Susan Ruusunen, 51, kehottaa ja viittilöi tomerasti istumaan.

Ruususen ja hänen isänsä Tony Niemen, 78, asuntovaunupaikkojen välissä on yhteinen, syyskesän yösumusta hieman kostea hirsipöytä, johon on katettu myös kauramaitoa. Sekin on Ruususen tyttären jäljiltä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut