Salamarakkaus teki Heidi Härkälästä ammatissaan Suomen ainoan naisen – Teemu Kauppi opetti vuoden pikkutarkkuutta vaativan käsityömuodon saloja kumppanilleen

Heidi Härkälä poisti profiilinsa deittisovellus Tinderistä vain vuorokausi sen jälkeen, kun oli liittynyt palveluun. Sinä aikana vastaan ehti kuitenkin tulla ulvilalainen mies, johon rakastuttuaan Härkälän elämässä tapahtui täyskäännös.

Teemu Kauppi ja Heidi Härkälä tekevät nykyään yhdessä töitä kotinsa yhteydessä sijaitsevassa pienessä verstaassa. ”Aika vähän olemme tässä näin lähekkäin, koska yleensä toinen on seinän takana maalaamassa.”

21.8. 9:57

Ulvila

Kaikki sai alkunsa vedonlyönnistä.

Heidi Härkälä ja hänen kaverinsa päättivät testata, kumpi pysyisi deittisovellus Tinderissä kauemmin. Härkälä ei sovelluksen meininkiä kauaa viitsinyt katsella, mutta ei hänen tarvinnutkaan.

Teemu Kaupin profiili lävähti Härkälän puhelimen näytölle hänen ensimmäisen ja ainoan Tinderissä kuluneen vuorokautensa aikana. Härkälä kiinnostui, aloitti keskustelun ja ilmoitti lähes saman tien poistavansa sovelluksen. Niin hän tekikin kerrottuaan ensin Kaupille puhelinnumeronsa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut