Korona katkaisi karvialaislähtöisen Suvi Hautaluoman Thaimaan-suunnitelmat, sitten rakkaus toi hänet Porin kautta Kokemäelle: ”Olen niin monet onnenkyyneleet itkenyt”

Suvi Hautaluoma aloittaa kesäkuussa Kokemäen viestintä- ja markkinointisuunnittelijana. Hän haluaa nostaa Kokemäen koko Satakunnan sydämeksi, mutta siihen hän tarvitsee kuntalaisten apua.

Suvi Hautaluoman mielestä kuntien pitäisi profiloitua jollakin tavalla, koska jokaisella kunnalla on omat vahvuutensa, arvonsa ja tarinansa. Pyhän Henrikin kappeli on hänen mielestään yksi Kokemäen kauneimmista paikoista.

14.5. 8:43

Mitä sitä turhaan kiertelemään.

Suvi Hautaluoma myöntää muuttaneensa Huittisista Kokemäelle miehen perässä. Viime kesänä toisensa tavannut pariskunta muutti tammikuussa saman katon alle, ja kihloihin he menivät helmikuussa.

Kesäkuussa Hautaluoma juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä, ja juhannuksen jälkeen hän aloittaa Kokemäellä viestintä- ja markkinointisuunnittelijana. Ei ihme, että hän pysähtyy välillä miettimään, miten hyvin elämä onkaan häntä viime aikoina kohdellut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut