Tiina Ellilä aloitti dieetin, jonka avulla painon piti pudota varmasti – Niin kävikin, mutta lisäksi sillä oli yksi ällistyttävä seuraus: ”Vaikutus oli selvä jo vuorokauden päästä”

Toimittaja Tiina Ellilä jatkoi painonpudotusprojektiaan uudella vähäkalorisella ruokavaliolla, jossa oli tarkat määrät sekä proteiinia, hiilihydraattia että rasvaa. Painon oli määrä pudota ”pomminvarmasti”. Muitakin seurauksia dieetillä oli. Vatsavaivat katosivat, mutta Bodypump-tunnilla iski järkytys.

Putosiko paino vuoden aikana? Tässä jutussa kerromme, mikä on toimittaja Tiina Ellilän painonpudotusprojektin uusin käänne.

18.4. 11:27

Yksi kynttilä laihdutuskakkuun! Painonpudotusprojektini täytti helmikuussa vuoden. Vuosi sitten ajattelin, että pian olisin aiempaa hoikempi ja ketterämpi. Loppuvuonna sain personal trainer, liikuntabiologi Timo Haikaraiselta dieettiohjeet, joilla minun piti laihtua pomminvarmasti. Dieetistä sain päivittäin 1 600–1 800 kilokaloria. Painon piti pudota noin puoli kiloa viikossa. Lähtöpaino oli 78,5 kiloa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut